top of page

werkwijze

Van het eerste contact tot aan de levering, wij nemen jullie graag mee in het proces en vertel jullie over de werkwijze van Mykitchenplayground.

get in touch

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden die Mykitchenplayground biedt kunnen jullie de brochure aanvragen. Wij gaan gelijk na of jullie datum nog beschikbaar is. Jullie kunnen niet vroeg genoeg contact opnemen, sommige data zijn ruim een jaar van tevoren al volgeboekt.

proeverij & offerte

Enthousiast geworden na het doornemen van de brochure? Boek dan een proeverij, dit kan zowel in de keuken van Mykitchenplayground als thuis. Binnen een week na de proeverij ontvangen jullie de offerte per mail. 

final details

Een maand voor de bruiloft hebben wij telefonisch contact om alle laatste details door te nemen. Dit kan met jullie zelf zijn of met de ceremoniemeester of weddingplanner. Ook nemen wij contact op met andere leveranciers en de locatie. Geheel verzorgd en ontzorgd, op naar de grote dag!

levering & retouren

Het is eindelijk zover, jullie trouwdag! Met alle zorg bereiden wij jullie bestelling. Wij nemen indien afgesproken alle styling- en presentatiematerialen mee en zorgen dat alles met liefde wordt gepresenteerd.

Alle gehuurde items mogen binnen een week geretourneerd worden. Wij houden ons aanbevolen voor prachtige foto's van de bruidstaart en/of sweet table!

benieuwd naar wat Mykitchenplayground te bieden heeft

bottom of page