EVEN VOORSTELLEN

Zelf ben ik altijd ontzettend benieuwd naar het gezicht achter een bedrijf of account, dus een korte voorstelronde is wel op z'n plek!

 

Ik ben Nienke, getrouwd met Rick en moeder van twee dochters. Als klein meisje stond ik al vaak op een krukje in de keuken om mijn moeder te kunnen helpen met koken en bakken, en nu zo'n 30 jaar later zie ik dat onze oudste dochter hetzelfde doet (wie weet is een opvolger voor MKP al gevonden).

 

Jarenlang was ik werkzaam in de horeca, zowel aan de voorkant als in de keuken. Met name daar was ik helemaal op mijn plek! Uren lang koken, bakken, samenstellen, proeven, bereiden en opmaken. Ik kon er mijn creativiteit in kwijt en dat was heerlijk om te doen.

 

Mykitchenplayground stond destijds nog op een laag pitje ,maar groeide snel in een korte tijd. Het was niet meer mogelijk om mijn horecabaan te behouden naast mijn eigen bedrijf. In 2019 hakte ik de knoop door, gesteund en aangemoedigd door mijn man, zegde ik mijn baan op. Of ik het spannend vond, ja! Of ik er naar uit keek, zeker weten! Nu de focus op één ding lag, kon ik het bedrijf dat ik had laten groeien, destijds nog een cateringbedrijf maar sinds 2021 alleen nog als cake studio.

 

Het klinkt altijd zo 'cheesy', maar wat ik het fijn om te mogen doen waar je gelukkig van wordt! Ik kan oprecht zeggen dat ik vind dat ik de allerleukste èn lekkerste baan heb die ik me zou kunnen wensen! Alles waar ik van houd komt samen in dit beroep en ik kan mijn creativiteit er in kwijt. Ook mijn ontwikkeling staat nooit stil en ben altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van bruidswerk. 

 

Mykitchenplayground is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat bekend staat om z'n bruidstaarten en sweet tables. Het zijn wat je zou kunnen noemen, eetbare herinneringen. Want ik wil jullie niet alleen laten genieten heerlijke smaken, maar ook van showstoppers van taarten! Een eerste indruk kun je inmiddels maar een keer maken toch?! Ik zou mijn stijl omschrijven als klassiek met een moderne twist. Ik werk graag met verse bloemen, wafer paper art en zachte tinten.

 

Omdat alles wat de keuken verlaat maatwerk is, sluit het product helemaal aan op jouw wensen en gelegenheid. Ik kom zelf uit Nijverdal, maar als het om bruidswerk gaat rijd ik het hele land door. Ik kan niet wachten wat dit trouwseizoen weer te bieden heeft en kijk uit naar alle mooie moment die komen gaan. Wie weet zien of spreken we elkaar snel! 

 

Liefs, Nienke