WEEKEND CLASSICS

Wil je genieten in het weekend van iets lekkers bij de koffie, misschien zijn onze 'weekend classics' wel wat voor jou! Al onze weekend classics kunnen besteld worden t/m donderdag 14.00 uur. Op vrijdag en zaterdag kun je je bestelling ophalen tussen 09.00-12.00h. Alle taarten zijn voldoende voor 6 personen.

 

Deze producten kunnen alleen afgehaald worden en zijn niet geschikt voor verzending. 

red velvet taart

Smeuïge rode cake met een vleugje cacao. Deze taart voorzien wij van een zachte en frisse roomkaas frosting en wordt gedecoreerd met crunchy witte chocolade balletjes en red velvet cake kruimels.

voldoende voor 6 personen

€ 13,50

citroen- maanzaad taart

Frisse en zomerse taart met een heerlijke twist door de toevoeging van maanzaad. Deze taart voorzien wij van een laagje lemon curd en een frisse roomkaas frosting.

voldoende voor 6 personen

€ 13,50

vanille- bosvruchten taart

Luchtige vanille cake en vol van smaak. Deze taart voorzien wij van een heerlijk laagje frisse bosvruchtenconfiture en een bosvruchtencrème.

voldoende voor 6 personen

€ 13,50

appel- kaneel taart

Smeuïge vanille cake met appel en kaneel. Deze taart voorzien wij van een vanille-kaneel crème, karamel en kleine stukjes fudge.

voldoende voor 6 personen

€ 13,50

carrot cake

De classic die niet in dit rijtje weekend specials mag ontbreken. Een smeuïge worteltaart met toevoeging van noten en rozijnen. Deze taart voorzien wij van een frisse witte chocolade roomkaas frosting en wat gehakte walnoten.

voldoende voor 6 personen

€ 13,50

chocoloco taart

Voor de echte chocoholic hebben wij deze chocoloco taart met een basis van volle chocolade cake. Wij voorzien deze taart van een romige chocoladecrème, stukjes oreo en crunchy chocolade balletjes.

voldoende voor 6 personen

€ 13,50