hoe kan ik een taart of sweets bestellen?

Bekijk als eerste onze assortimentslijst. Hierin staat welke info we allemaal van je nodig hebben. Vervolgens kun je je bestelling per mail doorgeven via het contactformulier.

 

hoe lang van tevoren moet ik een bestelling plaatsen?

Hoe eerder hoe beter. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een bestelling minimaal 2 weken van tevoren door te geven. Last-minute nog een bestelling willen plaatsen? Bel ons, dan bekijken we gelijk onze beschikbaarheid.

 

waar vind ik de prijzen

de prijzen van de taarten en sweets vind je op de assortimentslijsten

 

uit welke smaken kan ik kiezen

de smaken staan per product beschreven in onze assortimentslijst, onder het kopje 'cakes & sweets' 

 

hoe kan het product het beste bewaren

Wij adviseren om onze taarten en sweets te bewaren in de koelkast. Haal het product zo'n 30-60 minuten voor het moment van serveren uit de koelkast, zo komen de smaken beter tot hun recht.  Moet het product ander bewaard worden, dan laten wet je dat weten!

 

hoe kan ik de taarten en sweets het beste vervoeren

Je kunt onze producten het beste lopend of per auto vervoeren. Op de grond aan de passagierskant of in de kofferbak zijn de beste plekken. zolang het maar vlak staat! Rijd niet te hard en plaats het product bij aankomst gelijk in de koeling. Wij geven al onze producten mee in dozen waarin het goed vervoerd kan worden. Mykitchenplayground is niet aansprakelijk voor schade aan het product tijdens vervoer van de klant.

 

hoe lang kan ik mijn product bewaren

 Alle wordt vers en op bestelling gebakken, wat betekent dat we geen voorraad hebben. Versheid gegarandeerd dus! Onze producten zijn minimaal 3 dagen goed te bewaren in de koelkast. Blijft er een groot stuk taart over, verpak het luchtdicht en bewaar het tot maximaal 3 maanden in de vriezer.

 

maken jullie ook taarten na

Nee, wij maken geen taarten na. Wij houden er niet van om de creativiteit van iemand anders te kopieëren. Je mag altijd een afbeelding met ons delen ter inspiratie, maar wij zullen altijd onze eigen Mykitchenplayground twist geven aan het ontwerp.

 

maken jullie ook taarten van fondant of marsepein

Nee, wij maken geen fondant of marsepein taarten. We gebruiken wel fondant op onze gepersonaliseerde koekjes of om kleine versieringen aan te brengen op het ontwerp.

 

ik heb een allergie of dieetwens, wat zijn de mogelijkheden

In de keuken van Mykitchenplayground worden producten  bereid met gluten, eieren, noten zuivel of ander producten die allergenen bevatten of hiermee in aanraking kunnen zijn geweest. Hoewel wij ons uiterste best doen om (kruis)besmetting te voorkomen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren. Mykitchenplayground is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.  Wij bakken geen glutenvrije, lactosevrije of suikervrije taarten. Ook zijn wij niet gespecialiseerd in de veganistische keuken. 

 

bezorgen jullie ook

Bestellingen boven de €150.- kunnen worden bezorgd. Voor exacte bezorgkosten voor jouw bestelling, neem contact op met ons. 

 

ik heb zelf een idee, maar zie het niet op de assortimentslijsten

Heb je een leuke toevoeging op ons huidige assortiment of ben je op zoek naar bepaalde smaken? Je mag altijd contact met ons opnemen en je idee met ons delen. Dan kijken we graag of het mogelijk is. 

 

waar kan ik mijn bestelling ophalen

Wij hebben geen fysieke winkel waar je zo even binnen kan lopen. Wij werken uitsluitend op afspraak. De tijd stemmen we af nadat je je bestelling hebt doorgegeven. Ons adres is Lepelblad 1 in Nijverdal (Overijssel). Je vindt de ingang aan de rechter kant. 

 

ik heb nog geen antwoord gehad op mijn eerder verzonden bericht

We zijn een klein bedrijf, wat betekent dat we alles zelf doen! We streven ernaar om alle berichten op onze werkdagen binnen 48 uur te beantwoorden. Het zou kunnen dat ons antwoord in jouw SPAMBOX beland is. Heb je snel een antwoord nodig? Bellen mag altijd!