hoe kan ik een CAKE of sweets bestellen?

Je kunt je bestelling doorgeven via dit formulier.

 

hoe lang van tevoren moet ik een bestelling plaatsen?

Hoe eerder hoe beter. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren ik om een bestelling minimaal 3 weken van tevoren door te geven. Last-minute nog een bestelling willen plaatsen? Bel me even, dan kijk ik de beschikbaarheid gelijk voor je na. 

 

waar vind ik de prijzen

de prijzen van de cakes & sweets vind je hier

 

uit welke smaken kan ik kiezen

de smaken van de cakes & sweets waar je uit kan kiezen vind je hier

 

HOE VERLOOPT TE BETALING?

 

 

na akkoord op jouw bestelling, ontvang je van mij een betaalverzoek van 50% van het totaalbedrag, deze moet binnen 48 uur betaald worden. Hiermee staat jouw reservering vast. Valt jouw bestelling binnen het termijn van 3 weken dan moet het gehele bedrag betaald worden, dit geldt ook voor bestellingen < €100.

 

hoe kan het product het beste bewaren

Ik adviseer om de cakes & sweets te bewaren in de koelkast. Haal het product zo'n 30-60 minuten voor het moment van serveren uit de koelkast, zo komen de smaken beter tot hun recht.  Moet het product anders bewaard worden, dan geef ik dit aan je door.

 

hoe kan ik de taarten en sweets het beste vervoeren

Je kunt de producten het beste lopend of per auto vervoeren. Op de grond aan de passagierskant of in de kofferbak zijn de beste plekken. zolang het maar vlak staat! Rijd niet te hard en plaats het product bij aankomst gelijk in de koeling. Ik geef alle producten mee in dozen waarin het goed vervoerd kan worden. Mykitchenplayground is niet aansprakelijk voor schade aan het product tijdens vervoer van de klant.

 

hoe lang kan ik mijn product bewaren

 Alles wordt vers en op bestelling gebakken.. Versheid gegarandeerd dus! De producten zijn minimaal 4 dagen goed te bewaren in de koelkast. Blijft er een groot stuk taart over, verpak het luchtdicht en bewaar het tot maximaal 3 maanden in de vriezer. 

 

Worden er ook taarten nagemaakt

Nee, ik maak geen taarten na. Ik houd er niet van om de creativiteit van iemand anders te kopieëren. Je mag altijd een afbeelding met mij delen ter inspiratie, maar ik zal altijd een eigen Mykitchenplayground twist geven aan het ontwerp.

 

maak je ook taarten van fondant of marsepein

Nee, ik maak geen fondant of marsepein taarten. Ik gebruik wel fondant op de gepersonaliseerde koekjes of om kleine versieringen aan te brengen aan het ontwerp.

 

ik heb een allergie of dieetwens, wat zijn de mogelijkheden

In de keuken van Mykitchenplayground worden producten  bereid met gluten, eieren, noten zuivel of ander producten die allergenen bevatten of hiermee in aanraking kunnen zijn geweest. Hoewel wij ons uiterste best doen om (kruis)besmetting te voorkomen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren. Mykitchenplayground is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.  Wij bakken geen glutenvrije, lactosevrije of suikervrije taarten. Ook ben ik niet gespecialiseerd in de veganistische keuken. 

 

bezorg je ook

Bestellingen boven de €150.- kunnen worden bezorgd. Voor exacte bezorgkosten voor jouw bestelling, neem contact met mij op. Dit is wel geheel op basis van beschikbaarheid.

 

ik heb zelf een idee, maar zie het niet op de assortimentslijsten

Heb je een leuke toevoeging op ons huidige assortiment of ben je op zoek naar bepaalde smaken? Je mag altijd contact met mij opnemen en je idee delen. Dan kijken ik graag of het mogelijk is. 

 

waar kan ik mijn bestelling ophalen

Ik heb geen fysieke winkel waar je zo even binnen kan lopen. Ik werk uitsluitend op afspraak. De tijd stemmen we af nadat je je bestelling hebt doorgegeven. Het adres is Lepelblad 1 in Nijverdal (Overijssel). Je vindt de ingang aan de rechter kant. 

 

ik heb nog geen antwoord gehad op mijn eerder verzonden bericht

Mykitchenplayground is een klein bedrijf en een one-komen-show, wat betekent dat ik alles zelf doen! Ik streef ernaar om alle berichten op mijn werkdagen binnen 3 dagen te beantwoorden. Het zou kunnen dat het antwoord in jouw SPAMBOX beland is. Heb je snel een antwoord nodig? Bellen mag altijd!