Wat is er nou mooier dan doen waar je gelukkig van wordt?! 

 

De kast vol met kookboeken, eigen recepten ontwikkelen en je 's avonds alweer verheugen om de dag erop weer te mogen koken. 

 

De liefde voor het horecavak gaat al een tijd terug. Als klein meisje stond ik op een krukje bij het aanrecht, om goed te kunnen zien wat mijn moeder aan het koken of bakken was. Steeds vaker mocht ik helpen en in mijn tienerjaren nam ik wekelijks de keuken over. Het was dan ook geen verassing dat ik in 2007 koos voor de hotelschool. Hier leerde ik de eerste kneepjes van het vak.

 

Inmiddels ben ik alweer 10 jaar werkzaam als gastvrouw in een Grand Café en sinds een half jaar ben ik ook in de keuken te vinden! Ik ben er van overtuigd dat het horecavak meer is dan lekker eten en drinken. Het gaat om de beleving! En dat zit soms in hele kleine dingen. 

 

Al langere tijd was ik actief op instagram, waar ik meerdere keren per week foto's plaatste van de gerechten die ik thuis maakte. De positieve reacties die ik hierop kreeg waren motiverend, wat resulteerde in een dagelijks kijkje in mijn keuken. 

 

Het idee van een eigen bedrijf begon steeds meer te kriebelen. Ik vind het prachtig om mensen mee te laten genieten van mijn passie. Deze passie kan ik tegenwoordig mijn werk noemen!

 

Gesteund door de mensen om mij heen is mijn droom om iets voor mijzelf te beginnen werkelijkheid geworden.. Mykitchenplayground! En daar ben ik enorm trots op! 

 

 

 

Nienke